Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 32g7.6kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl6.4g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa6.4g19kcal1.5g0g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g114kcal4.4g2g9.6g1.4g
Valittu annoskoko78g57kcal2.2g1g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal1.1g0.5g2.4g0.4g
Arvot/100g100g73kcal2.8g1.3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370130