Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g46g64kcal7.4g1.4g3.4g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)13g8.1kcal0.1g0.6g0.5g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g11g39kcal0.9g8.3g0.1g0g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g231kcal17.2g21.4g8.2g0.2g
Valittu annoskoko78g115kcal8.6g10.7g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal4.3g5.4g2.1g0.1g
Arvot/100g100g147kcal11g13.7g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372056