Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g2.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1g1.4kcal0.1g0.1g0g0.5g
Vehnänalkio 0.5g1.9kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki38g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss10g3.5kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g144kcal13.4g10.2g5.2g2.2g
Valittu annoskoko78g72kcal6.7g5.1g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal3.4g2.6g1.3g0.6g
Arvot/100g100g92kcal8.6g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983