Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g36g59kcal7.2g0g3.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g27g6.5kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)9g15kcal0.3g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g189kcal16.2g2.8g12.8g1.2g
Valittu annoskoko78g95kcal8.1g1.4g6.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal4.1g0.7g3.2g0.3g
Arvot/100g100g121kcal10.4g1.8g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461