Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g42g7.1kcal0.2g1g0.2g0g
Herkkusieni, paistettu 21g21kcal0.5g0.1g2g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Metvursti kestomakkara1g4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g140kcal7g3g11g0.8g
Valittu annoskoko78g70kcal3.5g1.5g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal1.8g0.8g2.8g0.2g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562