Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton45g48kcal10.3g0g0.7g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)22g34kcal3.6g0.9g1.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g4.9g19kcal1.2g0g1.6g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2.3g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g250kcal30.2g1.8g13.6g0.2g
Valittu annoskoko78g125kcal15.1g0.9g6.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal7.6g0.5g3.4g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.4g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153