Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g14g44kcal0.4g10.7g0.1g1.1g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g9g27kcal1.9g0.1g1.9g0g
Pistaasipähkinä, Parrots5.2g34kcal1.1g0.8g2.9g0.7g
Viikuna, pehmeä , kuivattu6.5g17kcal0.2g3.6g0.1g0.6g
Kananmuna 50g(kpl)26g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g10g88kcal0g0g9.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)5.9g7.3kcal0.2g0.2g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g504kcal13.6g31.8g35.4g4.8g
Valittu annoskoko78g252kcal6.8g15.9g17.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna39g126kcal3.4g8g8.9g1.2g
Arvot/100g100g323kcal8.7g20.4g22.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613