Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g61g88kcal12.3g0g4.3g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Lanttu 7.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g206kcal27g0.8g10.4g0.2g
Valittu annoskoko78g103kcal13.5g0.4g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g52kcal6.8g0.2g2.6g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893