Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali3.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow10g2.1kcal0.3g0.2g0g0.3g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g5.2g16kcal1.2g2.5g0.1g0.6g
Flora ruokakerma 15%2.4g3.6kcal0g0.1g0.4g0g
Rypsiöljy 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g61kcal3g6.4g2.6g2.2g
Valittu annoskoko78g31kcal1.5g3.2g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal0.8g1.6g0.7g0.6g
Arvot/100g100g39kcal1.9g4.1g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798