Syyspata

LAITA LIHAPALAT KANNELLISEEN VUOKAAN TAI PATAAN.

RIPOTTELE SUOLA PÄÄLLE.

KUORI SIPULIT JA PALOITTELE NELJÄÄN OSAAN.

KUUTIOI PORKKANAT JA LANTTU.

KUUTIOI PERUNAT.

LAITA PATAAN.

LISÄÄ LAAKERINLEHTI JA PIPPURIT.

LISÄÄ VETTÄ N. 4DL. JA LIHALIEMIKUUTIO.

LAITA KANSI PÄÄLLE JA KYPSENNÄ 150 ASTETTA UUNIN ALAOSASSA NOIN 2 1/2 TUNTIA.

TARKISTA MAKU JA LISÄÄ LOPUKSI PÄÄLLE RUNSAASTI PERSILJAA.

muut mausteet:

3 laakerinlehteä

suolaa

10 maustepippuria

1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl

persiljaa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Katjuska1976

Katjuska1976 sanoi...

Muut mausteet : \r\n\r\n3 laakerinlehteä\r\n\r\nsuolaa\r\n\r\
n10 maustepippuria\r\n\r\n1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl\r\n\r\npersiljaa


sunnuntai 01.09.2013 klo 09:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistilihat perinteinen 700 g (Atria), annos 700g27g48kcal5g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.2kcal0.2g1.8g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g122kcal10.6g5.6g5.8g1.2g
Valittu annoskoko78g61kcal5.3g2.8g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.7g1.4g1.5g0.3g
Arvot/100g100g78kcal6.8g3.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377085