Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g32g113kcal3.8g23.5g0.5g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g16g24kcal3.6g0.7g0.5g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g8.1g20kcal1.5g0g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g339kcal18g49.8g7g0.6g
Valittu annoskoko78g169kcal9g24.9g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g85kcal4.5g12.5g1.8g0.2g
Arvot/100g100g217kcal11.5g31.9g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733