Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 23g53kcal4.4g0g4g0g
Paprika punainen 29g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Polar 10% (Valio)5.8g12kcal1.9g0g0.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g160kcal14g4.6g9.4g1.8g
Valittu annoskoko78g80kcal7g2.3g4.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal3.5g1.2g2.4g0.5g
Arvot/100g100g102kcal9g2.9g6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051