Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 23g6.5kcal0.3g0.9g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Punajuuri 3.7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g15kcal1.8g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.5g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g57kcal4.4g4.2g2g1.4g
Valittu annoskoko78g28kcal2.2g2.1g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal1.1g1.1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.7g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374