Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%15g25kcal2.9g0g1.4g0g
Keräkaali, 100g54g13kcal0.7g1.8g0.1g1.1g
Fondue, puolet paketista 220 g1.8g4kcal0.4g0.2g0.3g0g
Sipuli 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g3.6g12kcal0.5g2.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g109kcal9g8.8g3.8g3.2g
Valittu annoskoko78g55kcal4.5g4.4g1.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal2.3g2.2g1g0.8g
Arvot/100g100g70kcal5.8g5.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116