Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g31g7.4kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g102kcal0.6g0.9g10.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g228kcal2.8g5.2g22g1.8g
Valittu annoskoko78g114kcal1.4g2.6g11g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal0.7g1.3g5.5g0.5g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.3g14.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750