Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g53g32kcal5.3g2.3g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g13g39kcal2.2g6.8g0.4g1.6g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g175kcal17.8g19g3.2g3.2g
Valittu annoskoko78g88kcal8.9g9.5g1.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal4.5g4.8g0.8g0.8g
Arvot/100g100g112kcal11.4g12.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292