VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt66g31kcal2.1g3.2g1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g116kcal6g14.8g3.4g0g
Valittu annoskoko78g58kcal3g7.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal1.5g3.7g0.9g0g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302