Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta6.1g21kcal0.7g4.3g0.1g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g3.1g11kcal0.3g1.8g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g22kcal2.6g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.3g4.3kcal0.7g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä8.6g10kcal0.7g1.5g0g0.7g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2.2g5kcal0.6g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g170kcal12g17.6g5.6g2g
Valittu annoskoko78g85kcal6g8.8g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal3g4.4g1.4g0.5g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.3g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305