Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu32g53kcal9g0g1.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen14g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa14g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ranskankerma Valio14g38kcal0.3g0.5g3.8g0g
Sinappi 1.1g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.4g13kcal1.1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g223kcal21.4g3.2g13.8g0.6g
Valittu annoskoko78g112kcal10.7g1.6g6.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal5.4g0.8g3.5g0.2g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412