Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 29g106kcal2.4g23.2g0.2g0.5g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)16g21kcal1.6g0.5g1.4g0.1g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]16g19kcal1.9g0.3g1.1g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow16g16kcal1.1g0.5g1.1g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g325kcal14g49g7.6g1.2g
Valittu annoskoko78g162kcal7g24.5g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal3.5g12.3g1.9g0.3g
Arvot/100g100g207kcal8.9g31.3g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689