Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g39g117kcal1.2g1.9g1.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.9g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g29g91kcal2.9g18.2g0.6g1.8g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g476kcal9.2g45g8.6g3.6g
Valittu annoskoko78g238kcal4.6g22.5g4.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g119kcal2.3g11.3g2.2g0.9g
Arvot/100g100g304kcal5.9g28.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975