Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g14g49kcal1.1g10.7g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell17g18kcal4.1g0g0.1g0g
Pesto rosso2.5g7.1kcal0.1g0.1g0.7g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Findus thai wokkivihannekset17g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g1.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g173kcal11g24.4g3.2g1.4g
Valittu annoskoko78g86kcal5.5g12.2g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal2.8g6.1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g111kcal7g15.6g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823