Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g43g26kcal0.6g5.6g0g0.4g
Nakki, keskiarvo 18g42kcal2g0.2g3.7g0g
Kananmuna, paistettu 10g20kcal1.3g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g225kcal8g12g16.2g1g
Valittu annoskoko78g113kcal4g6g8.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal2g3g4.1g0.3g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094