Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali42g8.9kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Hirvenjauheliha oma saalis23g25kcal5g0g0.7g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g7.4g21kcal1.3g0g1.7g0g
Sipuli, paistettu 5.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g128kcal13.8g3.4g6.6g2g
Valittu annoskoko78g64kcal6.9g1.7g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal3.5g0.9g1.7g0.5g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508