Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 25g7.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 12g38kcal2.9g5.4g0.2g1.1g
Viinietikka 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g94kcal6.2g14.2g0.4g3.4g
Valittu annoskoko78g47kcal3.1g7.1g0.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal1.6g3.6g0.1g0.9g
Arvot/100g100g60kcal4g9.1g0.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386954