Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto26g49kcal2g0.9g4.1g0g
Katkarapu, rainbow32g32kcal7.4g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g19g20kcal0.7g3.9g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g203kcal20.2g9.6g9.2g0.8g
Valittu annoskoko78g102kcal10.1g4.8g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal5.1g2.4g2.3g0.2g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265