Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 18g6.4kcal0.8g0.4g0.1g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka14g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kiinankaali 13g2.7kcal0.2g0.3g0g0.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.4g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g37kcal2.4g4.8g0.2g2.4g
Valittu annoskoko78g19kcal1.2g2.4g0.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g9kcal0.6g1.2g0.1g0.6g
Arvot/100g100g24kcal1.5g3.1g0.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703