Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 55g80kcal8.9g0g4.9g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g4g11kcal0.1g2.1g0.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton19g30kcal1.5g0.7g2.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g241kcal21g5.6g15.2g0g
Valittu annoskoko78g121kcal10.5g2.8g7.6g0g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal5.3g1.4g3.8g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484