Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 2.4g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Siirappi 3.3g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g144kcal2.8g13.8g7.8g1.6g
Valittu annoskoko78g72kcal1.4g6.9g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal0.7g3.5g2g0.4g
Arvot/100g100g92kcal1.8g8.8g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035