Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g28g98kcal3.6g19.3g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.6kcal0.7g1g0g0g
Tonnikala öljyssä 7.4g14kcal2g0g0.7g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]7.4g8.9kcal0.9g0.1g0.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4g16kcal1.3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.7kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Polar-juusto 15%4g10kcal1.2g0g0.6g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g1.8g2.4kcal0g0.6g0g0g
Sinappi 1.3g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g341kcal19.8g44.2g9.4g0g
Valittu annoskoko78g171kcal9.9g22.1g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna39g85kcal5g11.1g2.4g0g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.3g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547