Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g22kcal2.5g0g1.3g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen3.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto4.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g13g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g88kcal7.4g3.8g4.6g0.8g
Valittu annoskoko78g44kcal3.7g1.9g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal1.9g1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g56kcal4.7g2.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757