Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.9g0.4g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.2g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g16g6.4kcal0.1g1.2g0.1g0.3g
Kanamuna kuoreton, annos 100g3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g13g10kcal0.3g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g317kcal5.8g39g14.4g2.6g
Valittu annoskoko78g158kcal2.9g19.5g7.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal1.5g9.8g3.6g0.7g
Arvot/100g100g202kcal3.7g24.9g9.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000