Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g3.3g2kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.2g0.5g1.5g
Oliiviöljy 1.9g16kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g333kcal9.6g60.4g4.8g3g
Valittu annoskoko78g167kcal4.8g30.2g2.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g83kcal2.4g15.1g1.2g0.8g
Arvot/100g100g213kcal6.1g38.6g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414