Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 50g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)7.5g14kcal1.4g0g0.8g0g
Aurajuusto2.9g10kcal0.6g0g0.8g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%1.8g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 2.8g10kcal0.8g0g0.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%13g11kcal0.1g0.6g0.9g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.3g1.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g173kcal8.6g15.8g7.8g1g
Valittu annoskoko78g87kcal4.3g7.9g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal2.2g4g2g0.3g
Arvot/100g100g111kcal5.5g10.1g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089