Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 68g87kcal14.7g0g3.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2g6.9kcal0.2g1.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g195kcal30g4.2g6.4g0.4g
Valittu annoskoko78g98kcal15g2.1g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal7.5g1.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286