Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Palsternakka 8.9g5.7kcal0g1.1g0g0.4g
Porkkana 8.9g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g13g8kcal0.2g1.7g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl8.9g2.7kcal0.4g0.2g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)13g31kcal1.5g0.1g2.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.9g25kcal1.7g0g2g0g
Persilja 2.7g0.7kcal0g0g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g165kcal8.4g9.2g9.4g2.4g
Valittu annoskoko78g82kcal4.2g4.6g4.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal2.1g2.3g2.4g0.6g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566