Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)43g48kcal9.9g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Aurajuusto7.2g25kcal1.4g0g2.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1g8.5kcal0g0g1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g31kcal0.5g0.5g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g228kcal23.8g1.8g13.8g0.2g
Valittu annoskoko78g114kcal11.9g0.9g6.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal6g0.5g3.5g0.1g
Arvot/100g100g146kcal15.2g1.2g8.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666