Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali25g5.2kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.7g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g23g63kcal4g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g217kcal10.8g2.6g17.8g1.2g
Valittu annoskoko78g108kcal5.4g1.3g8.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal2.7g0.7g4.5g0.3g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459