Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 27g41kcal5.1g0g2.2g0g
Paprika keltainen 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)11g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 5.3g1kcal0g0.1g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g12g11kcal0.6g2g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g129kcal12.6g8.2g4.6g2.8g
Valittu annoskoko78g64kcal6.3g4.1g2.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal3.2g2.1g1.2g0.7g
Arvot/100g100g82kcal8.1g5.2g2.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400754