Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g36kcal3g0g2.7g0g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g21g11kcal0.3g2.3g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.1g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g111kcal7.6g4.8g6.8g0.6g
Valittu annoskoko78g55kcal3.8g2.4g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal1.9g1.2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901