Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras5.8g20kcal0.8g3.8g0.2g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g24g6kcal0.8g0.7g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g186kcal17g10g8.8g1.2g
Valittu annoskoko78g93kcal8.5g5g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal4.3g2.5g2.2g0.3g
Arvot/100g100g119kcal10.9g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042