Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g2.7g10kcal0.1g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g28kcal0.6g5.8g0g0.4g
Valittu annoskoko78g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Arvot/100g100g18kcal0.4g3.7g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258