Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g30g7.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g22kcal1.4g3.4g0.2g1.6g
Valittu annoskoko78g11kcal0.7g1.7g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g6kcal0.4g0.9g0.1g0.4g
Arvot/100g100g14kcal0.9g2.2g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913