Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Tonnikala vedessä 8.8g9kcal2g0g0.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)3.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)8.8g29kcal2.4g0g2.1g0g
Tomaatti, tuore8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g221kcal21.2g1.4g14.2g0.4g
Valittu annoskoko78g111kcal10.6g0.7g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal5.3g0.4g3.6g0.1g
Arvot/100g100g141kcal13.6g0.9g9.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388