Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g22g78kcal2.8g15.2g0.5g0.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 11g40kcal3g0g3.1g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot10g29kcal1.4g0.1g2.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.7g11kcal1g0g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g6kcal0.6g0.9g0g0g
Basilika, tuore 4.3g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g385kcal18g32.8g19.8g1.8g
Valittu annoskoko78g192kcal9g16.4g9.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g96kcal4.5g8.2g5g0.5g
Arvot/100g100g246kcal11.5g21g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648