Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,314g9kcal1.6g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala14g45kcal2.1g8.3g0.4g1.4g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Maito, Kevyt5.6g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,35.6g3.7kcal0.6g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 10g10kcal2.2g0g0.1g0g
Kadett juusto 5% (Arla)5.6g11kcal1.9g0g0.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g5.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.7g3.8kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow6.8g12kcal0g0.4g1.2g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g5.6g5.6kcal1.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g233kcal21.8g20.8g6.8g3g
Valittu annoskoko78g116kcal10.9g10.4g3.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal5.5g5.2g1.7g0.8g
Arvot/100g100g149kcal14g13.3g4.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412163