Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 27g10kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 45g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g43kcal2.8g2.8g1.8g1.6g
Valittu annoskoko78g21kcal1.4g1.4g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g11kcal0.7g0.7g0.5g0.4g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.8g1.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266