Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 9g12kcal0.2g2.2g0.2g0.3g
Fenkoli, annos 100g9g2.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g4.5g5.4kcal0.1g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g61kcal1.4g9.2g1.8g1.4g
Valittu annoskoko78g31kcal0.7g4.6g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal0.4g2.3g0.5g0.4g
Arvot/100g100g39kcal0.9g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094