Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 43g97kcal8.1g0g7.2g0g
Hapukoor (Tere)7.1g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.3g1.3kcal0g0.2g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g4.3g15kcal0.8g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g311kcal20.6g2.2g24g0.2g
Valittu annoskoko78g155kcal10.3g1.1g12g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g78kcal5.2g0.6g6g0.1g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.4g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014