JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kani 46g76kcal9.8g0g4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g4.3g1.3kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g194kcal20g1.8g11g0.4g
Valittu annoskoko78g97kcal10g0.9g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal5g0.5g2.8g0.1g
Arvot/100g100g124kcal12.8g1.2g7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386